O Nama - Biohemijska Laboratorija

Biohemijska Laboratorija nastavlja aktivnosti savremene laboratorijske dijagnostike u novom, moderno opremljenom prostoru, sa najsavremenijom opremom, čeka Vas isti, dobro pozanti tim koji odlikuje stručnost, humanost, ljubaznost i predusretljivost.

I dalje pružamo pacijentima i lekarima široki spektar:
 

  • hematoloških
  • biohemijskih
  • imunohemijskih
  • mikrobioloških

ispitivanja koja obuhvataju sve oblasti savremene medicinske dijagnostike.

Naša zajednička želja je da i dalje nastavimo dobru, kvalitetnu komunikaciju sa pacijentima i korektne, profesionalne odnose sa lekarima i svim drugim korisnicima. Naš moto - pouzdani rezultati i efikasnost, zasniva se na primeni svetskih standarda iz oblasti laboratorijske dijagnostike. U toku celog dana u našoj laboratoriji: svakog radnog dana od 07-19 h i subotom od 08-14 h pružamo Vam usluge vađenja krvi i uzimanje ostalih uzoraka, a naša patronažna služba može doći i kod vas po pozivu.

I dalje ćemo nastojati da omogućimo našim pacijentima da redovnim laboratorijskim kontrolama provere svoje zdravstveno stanje, da optimalnim izborom testova dobiju najkvalitetniju laboratorijsku informaciju i da preduprede, ili spreče razvoj bolesti i razne komplikacije.